Fotoutställning på Lofta Caffé

Fotoutställning på Lofta Caffé

Vernissage lördag 30 sep 2017 kl 12-15 på Lofta Caffé och Kultur, strax norr om Gamleby (kaféet är öppet 11-16). Utställningen pågår till den 22 okt och det är öppet lör-sön 11-16. De har gott fika och deras Flammkuchen rekommenderas!
Parallellt pågår även en fotoutställning av Margareta Wiman i angränsande rum.

Föreläsning – Linköpings Fotoklubb

Den 12 april 2016 var jag inbjuden att föreläsa på Linköpings Fotoklubb och temat var lite löst ’Att fotografera i projekt för att utveckla sitt fotograferande’ och det föll sig naturligt att ta TinyTowers som exempel…men jag kom även in på mina ’Omvägar’, som ju förvisso inte är nåt projekt, men ändå ett sätt att fotografera mer fokuserat. Tack LFK!

Bildföreläsning – Rimforsa 16 april 2015

Bildföreläsning – Rimforsa 16 april 2015

Torsdag 16 april 2015 kl 19.00, visar jag bilder och berättar kring mina Omvägar och TinyTowers på Godtemplargården (biografen) i Rimforsa. Arrangör är Kinda kommuns Kultur- och fritidsförvaltning och entréavgiften är 50kr.
Varmt välkommen!

Utställning Åmåls fotofest

Utställning Åmåls fotofest

TinyTowers kan sammanställas till fotoutställningar i olika format beroende av lokal och utrymme. Hittills har ett litet urval visats på Åmåls Fotofest i maj 2014. Bilderna var då ramade av Mattias Liljekvist på Galleri Omberg.

Kontakta mig gärna om intresse finns att ställa ut TinyTowers, det kan gälla både stort som smått.

Evenemang

Pin It on Pinterest

Share This